211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δυο ζωές: Μια γεύση από το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Δυο ζωές στιχοι Νικος Οικονομοπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα επιτυχία έρχεται σύντομα 

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου έχει τίτλο «Δύο Ζωές» και θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου από τη Minos EMI. Μουσική στο single υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνική δίδυμα των τελευταίων ετών.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Άκουσε το ρεφρέν του νέου τραγουδιού που μοιράστηκε μέσα από το Instagram του ο αγαπημένος τραγουδιστής μόλις πριν από λίγες ώρες.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει την πίστα αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η επιτυχία που έχει διαγράψει για ακόμα μια φορά είναι μοναδική.  Εδώ και μήνες γίνεται το απόλυτο επίκεντρο κάθε εβδομάδα και μαζί με την Josephine, ο τραγουδιστής μας χαρίζει τις πιο ξεχωριστές Παρασκευές και Σάββατα στην Αθήνα. Άκουσε παρακάτω το απόσπασμα από το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη που έρχεται πάρα πολύ σύντομα και ακούμε ήδη στα μεγαλύτερα ελληνικά ραδιόφωνα. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στη διασκέδαση .

Δυο ζωές: Μια γεύση από το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

https://www.instagram.com/p/BtMDq09FTPG/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024