211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Yton the music show: Ακόμα μια πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη

Yton the music show νικος βερτης κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια σειρά εμφανίσεων εκεί για τον χειμώνα 2024 στο Yton the music show.

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στην αγαπημένη του πίστα, το YTON the Music Show.

Αυτή τη φορά, το νυχτερινό κέντρο στο Αιγάλεω άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, με μια λαμπερή πρεμιέρα που ξεχώρισε για τον πρωταγωνιστή της, τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του, προσφέροντας ένα δυναμικό πρόγραμμα που κλείνει την εβδομάδα με χορό και μουσική.

Αλλά φέτος, η πρωτοτυπία έρχεται από την προσθήκη μιας ομάδας νεαρών τραγουδιστών, που αποτελούνται από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon. Μια νεανική παρουσία που ενισχύει το πρόγραμμα με φρεσκάδα και ταλέντο.

Ως guest καλεσμένο, θα δούμε και τον Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος θα προσφέρει μια μοναδική πινελιά μέσα από τις δεκαετίες επιτυχίας του. Η συνύπαρξη αυτή δείχνει το πνεύμα του νυχτερινού κέντρου, που επιδιώκει να συνδυάσει τα παλιά με τα νέα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για το κοινό.

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με το πιο δυναμικό πρόγραμμα, δίνοντας στο κοινό του Yton the Music Show μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική και χορό. Αυτή η συνταγή επιτυχίας δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού οι στιγμές που δημιουργούνται στο Yton είναι πάντα αξέχαστες.

Ακόμα μια πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη

Yton the music show κράτηση βέρτης 2024

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024