211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

YTON: Προσωρινή διακοπή των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη

YTON κρατησεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και ο Νίκος Βέρτης διακόπτει τις ζωντανές εμφανίσεις του

Όσο τα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού εντείνονται, τόσο περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο προσωρινά. Έτσι, άλλα νυχτερινά κέντρα ολοκληρώνουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο τις εμφανίσεις τους, όπως το Estate, άλλα αναβάλλουν την πρεμιέρα τους, όπως το Voice Αθηνών, και άλλα διακόπτουν προσωρινά τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσα σε αυτά και το νυχτερινό κέντρο YTON, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει διαγράψει έναν ακόμα χειμώνα επιτυχίας από την ίδια πίστα. την επιτυχία του πορεία όμως θα διακόψει για λίγο, λόγω των εξελίξεων.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Σας ανακοινώνουμε την προσωρινή διακοπή των παραστάσεων μας στο ΥΤΟΝ the music show, σε πλήρη εναρμόνιση με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS – CoV-2 και την ασθένεια που προκαλείται. Η απόφαση αυτή βρίσκει σύμφωνους τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, με το αίσθημα της ομαδικής και ατομικής ευθύνης, καθώς και την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει ο καθένας από εμάς, όπως τόνισαν αρχές της χώρας.

Οι ακυρώσεις όλων των κρατήσεων γίνονται προσωρινά σε όλους και αφορούν το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων τουλάχιστον. Πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη ψυχής και υπομονής και θετικής σκέψης ώστε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους νέες καταστάσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμένουμε την ανανέωση του ραντεβού μας το συντομότερο!».

YTON: Προσωρινή διακοπή των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024