211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

YTON: Λαμπερό ξεκίνημα για τον Νίκο Βέρτη

YTON νικος βερτης 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βίντεο και στιγμές από την πρεμιέρα του.

Ο Νίκος Βέρτης, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το Orama, ξεκίνησε τη νέα σειρά εμφανίσεών του, που δεν είναι κάπου αλλού εκτός από το YTON the Music Show.

Για ακόμα έναν χειμώνα, ο σπουδαίος τραγουδιστής βρίσκεται στο αγαπημένο του στέκι, όπου έκανε τη λαμπερή του πρεμιέρα την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι κοντά στο κοινό του με το νέο του πρόγραμμα κάθε Σάββατο και Κυριακή με ένα πρόγραμμα που θα ξεχωρίσει και θα κλέψεις τις εντυπώσεις για ακόμα μία σεζόν.

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, έχοντας ένα πολύ μεγάλο κοινό που τον στηρίζει φανατικά. Το 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνει μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελείται από την Κρυσταλλία, τους Prestige The Band, τον Γιάννη Αρβανιτίδη, την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Αγγέλα Σιδηροπούλου και τη Χριστίνα Ζιώγα. Δες παρακάτω στιγμές από την πρεμιέρα, έτσι όπως δημοσιεύτηκαν μέσα από τα social media.

YTON: Λαμπερό ξεκίνημα για τον Νίκο Βέρτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024