211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΥΤΟΝ: Λαμπερό φινάλε για το νέο κέντρο της πόλης

ΥΤΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νίκος Βέρτης έριξε αυλαία μετά από 5 μήνες επιτυχίας

To μεγάλο φινάλε του έκανε ο Νίκος Βέρτης στην πίστα του ΥΤΟΝ, την Κυριακή, 28 Μαΐου, ύστερα από 5 μήνες επιτυχίας στην πίστα αυτή. Ο τραγουδιστής εγκαινίασε τη πίστα αυτή στις 16 Δεκεμβρίου, και έκτοτε η επιτυχία που σημείωσε ήταν και πάλι εξαιρετική με το κοινό να αγκαλιάζει θερμά τη σειρά αυτή εμφανίσεων.

Το περασμένο διήμερο ήταν και το τελευταίο για το κέντρο και μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να κάνει ένα όσο το δυνατόν εντυπωσιακότερο φινάλε.

Ανάμεσα στους διάσημους που παρακολούθησαν την τελευταία βραδιά του σχήματος και η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης που διασκέδασαν με το πρόγραμμα από τα πρώτα τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς. ο Νίκος Βέρτης αλλά και η Θωμαής Απέργη, επισκέφθηκαν τους παρευρισκομένους αλλά και έδωσαν το μικρόφωνο στην Πέγκυ Ζήνα, που ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο τραγουδιστή έλαβε τέλος και ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα βήματά του αλλά και την καλοκαιρινή του συνεργασία με κάποια πίστα!

ΥΤΟΝ: Λαμπερό φινάλε για το νέο κέντρο της πόλης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024