211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Υποφέρω: Νέα επιτυχία από τον Πάνο Κιάμο!

Υποφέρω κιαμος επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser του ολοκαίνουριου τραγουδιού.

Ένα νέο τραγούδι είναι έτοιμο να μας κάνει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε! Ο Πάνος Κιάμος, που όλοι αγαπάμε για τη φωνή του και τον χαρακτηριστικό του ρυθμό, ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα ακόμα τραγούδι που θα μας κάνει να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα. Ο τίτλος του νέου τραγουδιού είναι “Υποφέρω” και ο Πάνος συνεργάστηκε με τον Zeraw για να το φέρει κοντά μας ως ένα μοναδικό ντουέτο.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Παπαθανασίου, γνωστού για το ταλέντο του στο να δημιουργεί μοναδικές μελωδίες και στίχους που αγγίζουν. Με το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ανυπομονεί για την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού σήμερα.

Τη φετινή σεζόν, ο διάσημος καλλιτέχνης είναι και πάλι κοντά μας με τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στον χώρο του Club 22 μαζί με το Toni Sfino, τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Κατερίνα Λιόλιου.

Το σχήμα έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 28 Απριλίου και έκτοτε χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στην Αθήνα, όπως θα ήταν άλλωστε και αναμενόμενο.

Με έναν πρωτόγνωρο συνδυασμό ταλέντου, πάθους και αγάπης για τη μουσική, ο Πάνος Κιάμος καταφέρνει να μας συναρπάζει και να μας ενθουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση και βήμα. Με το “Υποφέρω”, μας δείχνει ξανά τον λόγο που τον αγαπάμε τόσο: την ικανότητά του να μας ταξιδεύει μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες του.

Υποφέρω: Νέα επιτυχία από τον Πάνο Κιάμο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024