211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ya Habibi: Βackstage video από τα γυρίσματα του music video

Ya Habibi βανδη σαμπανης βοτανικος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η δισκογραφική δημοσίευσε ένα βίντεο από τα γυρίσματα.

Η Δέσποινα Βανδή συναντά τους Kings στον χώρο της δισκογραφίας και μας εκπλήσσουν με το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Ya Habibi». Το κομμάτι κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες επίσημα από την Panik Records στο YouTube, συνοδευόμενο από το αντίστοιχο μουσικό βίντεο. Επιπλέον, η δισκογραφική διένειμε ένα βίντεο με παρασκήνια από τα γυρίσματα του music video, προσφέροντας μια μοναδική ματιά πίσω από τα σκηνικά.

«Οι Kings και η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζουν το music video της επιτυχίας τους «Ya Habibi», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Στο «Ya Habibi», η super star Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντάς μας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, συναντά τους μοναδικούς Kings, που τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιάσει σερί mega hits με τα «Madame» και «Macarena».

Το «εκρηκτικό» hit μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό video, με χορογραφία και την αστείρευτη ενέργεια των Kings και της Δέσποινας Βανδή.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος και το art direction ο Tasos Xiarcho.

To «Ya Habibi», σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King, είναι ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track, με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς, catchy στίχους και τη δυνατή χημεία της Δέσποινας Βανδή και των Kings.», έγραψε η δισκογραφικά στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Ταυτόχρονα, η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Έναστρον» μαζί με τους MELISSES.

Με πολλούς μήνες πλέον επιτυχημένων παραστάσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η πίστα τους ανήκει. Την μοναδική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα.

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις, η συνεργασία τους στο στούντιο έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με ένα από τα πιο δημοφιλή hits της εποχής.

Ya Habibi: Βackstage video από τα γυρίσματα του music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024