211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4 χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών που έγιναν το 2019

Θοδωρης Μαραντινης εμφανισεις που τραγουδαει 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τους θυμάσαι; 

Ποιοι είναι οι χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών που έγιναν το 2019; Εσύ τους θυμάσαι; Λίγο πριν το 2019 μας αποχαιρετήσει κάνουμια μια μικρή ανασκόπηση στους χωρισμούς των τραγουδιστών που έγιναν τη χρονιά αυτή.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

4 χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών που έγιναν το 2019

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής. «Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στον αέρα εκπομπής ανακοινώνοντας έτσι τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια.

χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών

χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια κι ο τραγουδιστής των Onirama, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου αλλά και δύο παιδιά. Την ανακοίνωση έκαναν μέσα από κοινή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού

Ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι που ήταν μαζί για πολλά χρόνια έβαλε τέλος στην κοινή του πορεία. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής χώρισαν μετά από 9 χρόνια σχέσης.

χωρισμοί διάσημων τραγουδιστών

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή

Περίπου έναν  χρόνο κράτησε η σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας. Οι δυο τους χώρισαν και επανασυνδέθηκαν για λίγο μέχρι που επήλθε ο οριστικός χωρισμός.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024