211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρύσπα: Για μία ζωντανή εμφάνιση στο Dioskouri – Πότε θα την δούμε εκεί;

Χρύσπα εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά με την ίδια πρωταγωνίστρια. 

Η Χρύσπα επιστρέφει στα βόρεια προάστια και το Ψυχικό, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο live, την ερχόμενη Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022. Την αγαπημένη τραγουδίστρια θα απολαύσει το κοινό της, συγκεκριμένα, στο Dioskouri, ένα νέο στέκι της περιοχής που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της Αθήνας.

Μέσα από ένα στόρι, η ίδια ενημέρωσε το κοινό της για αυτή την εμφάνιση η οποία, όπως ενημέρωσε το κοινό της ότι θα ξεκινήσει στις 20.30.

Φυσικά, την τραγουδίστρια δεν θα δούμε μόνο εκεί σε εμφάνιση. Το τελευταίο διάστημα η ίδια πραγματοποιεί εμφανίσεις στον χώρο του Kremlino Stage , ένα μαγαζί με το οποίο συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Εκεί λοιπόν συνεχίζει τις εμφανίσεις της με απόλυτη επιτυχία κάθε Σάββατο. Η Χρύσπα παρουσιάζει ένα ξεχωριστό και σούπερ ανεβαστικό live πρόγραμμα, ενώ στα decks είναι ο dk maikl που κάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τις πιο ανεβαστικές και αξέχαστες επιτυχίες από τη δεκαετία των 90s. Κάθε Σάββατο, στην πυξίδα της διασκέδασης υπαρχει ακόμα ένας δυναμικός προορισμός διασκέδασης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Χρύσπα: Για μία ζωντανή εμφάνιση στο Dioskouri – Πότε θα την δούμε εκεί;

Χρύσπα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024