211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης | Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του

ο Χρήστος Χολίδης σκεφτεται την τελεοπτικη του συνεντευξη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το 2004, στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι

Ο Χρήστος Χολίδης από αθλητής του μπάσκετ και μοντέλο στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά άλλαξε πορεία και μπήκε στο χώρο του τραγουδιού με μεγάλη επιτυχία. Το 2003 ξεκίνησε να στρέφεται προς το τραγούδι. Μπορεί το 2007 να κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σε Ποια Μέρη Θες Να Πάμε», όμως, η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε πολύ νωρίτερα, το 2004.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος | Σε ποιες πίστες τον έχουμε δει στην Αθήνα;

Στο απόσπασμα που ακολουθεί,  ο νεαρός τότε (και με πολύ διαφορετική εμφάνιση) Χρήστος Χολίδης στα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής, μιλά στο δημοσιογράφο Τάσο Λεοντιάδη και στην εκπομπή “Lifestyle” το Φεβρουάριο του 2004.

Δες επίσης: Σταμάτης Γονίδης | Δες την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του

Κάθε σεζόν, έχει μία σταθερή θέση στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και όχι μόνο, ενώ έχει μετρήσει πολλές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες. Φέτος, τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε από την πίστα του Ποσειδώνιο, όπου έκανε την πρεμιέρα του στις αρχές του Δεκεμβρίου. Μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη μάς παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό. Και φυσικά συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιτυχία και το νέο έτος.

Χρήστος Χολίδης | Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024