211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Πού θα τραγουδάει τον χειμώνα 2024 – 25;

Χρήστος Χολίδης: Πού θα τραγουδάει τον χειμώνα 2024 - 25;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για έναν χειμώνα γεμάτο κέφι και μουσικές εκπλήξεις!

Ο Χρήστος Χολίδης ετοιμάζεται να μας κάνει να χορεύουμε ασταμάτητα αυτόν τον χειμώνα! Αν αναρωτιέσαι πού θα τραγουδάει ο αγαπημένος καλλιτέχνης τη σεζόν 2024-25, η απάντηση είναι στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στο «19-42», που είναι έτοιμο να γίνει το απόλυτο στέκι για όσους αγαπούν τη νυχτερινή διασκέδαση.

Από τις 11 Οκτωβρίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο Χρήστος Χολίδης θα ανεβαίνει στη σκηνή του «19-42» και θα φέρνει το κέφι στα ύψη με τις επιτυχίες του. Το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην Πανεπιστημίου 370, έχει ήδη γίνει γνωστό για την ατμόσφαιρά του και το vibe του. Τώρα, με την προσθήκη του Χολίδη στο πρόγραμμα, αναμένεται να τραβάει ακόμα περισσότερους fans της διασκέδασης και του καλού τραγουδιού.

Αν είσαι λάτρης των live εμφανίσεων, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να περάσεις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση. Ο Χολίδης είναι γνωστός για την ενέργεια που μεταδίδει στο κοινό του, και σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ετοίμασε, λοιπόν, την παρέα σου και κάνε κράτηση για μία από αυτές τις μοναδικές βραδιές. Η μουσική, τα φώτα και η φωνή του Χρήστου Χολίδη θα σε ταξιδέψουν, κάνοντάς σε να ξεχάσεις τα πάντα και να ζήσεις στο έπακρο την απόλυτη νυχτερινή εμπειρία!

Χρήστος Χολίδης: Πού θα τραγουδάει τον χειμώνα 2024 – 25;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024