211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Νέα επιτυχία με τίτλο «100-0»

Χρήστος Χολίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το καλοκαιρινό hit με την ανεβαστική διάθεση του Χρήστου Χολίδη.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με μια νέα μουσική επιτυχία που υπόσχεται να μας συνοδεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το τραγούδι του με τίτλο «100-0» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και εντυπωσιάζει με τη ζωντάνια και τον ρυθμό του.

Η νέα δημιουργία του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή είναι το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack που συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της φωνής του Χολίδη με τη φρέσκια και ανεβαστική μουσική σύνθεση του Χρήστου Χιώνη και τους στίχους του Θοδωρή Μάκρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομμάτι που αναδεικνύει τη θετική διάθεση και τη φωτεινή αύρα του καλλιτέχνη, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη ενέργεια και θετική ενέργεια.

Το «100-0» συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακό music video. Σε σκηνοθεσία του Alex Konstantidis, το video μας μεταφέρει σε μια ειδυλλιακή παραλία, κάνοντας ακόμα περισσότερο έντονη την καλοκαιρινή διάθεση του τραγουδιού. Ο Χρήστος Χολίδης, με τη χαρακτηριστική του χροιά, προβάλλει την ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, φέρνοντας την ανανέωση και τη χαρά μέσα από τη μουσική του τέχνη.

Με το «100-0», ο Χρήστος Χολίδης ενισχύει τη θέση του ως ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, προσφέροντας ένα νέο hit που θα μας συντροφεύει και θα μας ενθουσιάζει καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων. Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, έτοιμο να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Χρήστος Χολίδης: Νέα επιτυχία με τίτλο «100-0»

Στίχοι:

Δες,
Πόσο με άλλαξες,
Με αγκάλιασες,
Σαν ήδη να με ξέρεις.

Δες,
Λάμπουν τα μάτια μου,
Θέση κράτα μου,
Και πάμε όπου θέλεις.

Βρήκα το χαμόγελό μου,
Τον καλύτερο εαυτό μου.

Όλα όσα θέλω είσαι,
Κι είμαι όσα θες,
Μες την αγκαλιά μου σβήσε,
Χίλιες αγκαλιές.

Όλα όσα θέλω τα ‘χω,
Δε σ’ αφήνω, δεν,
Με κέρδισες στο υπογράφω,
Εκατό μηδέν.

Εκατό μηδέν.

Δες,
Χάδι μου απλόχερο,
Κατακαλόκαιρο,
Και ‘συ η θάλασσα μου.

Δες,
Όλα τα έχω βρει,
Έλα να σε χαρεί,
Το σώμα κι η καρδιά μου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024