211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Στο Σταυρό Του Νότου Club για 6 παραστάσεις!

Χρήστος Θηβαίος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια ερμηνεύτρια θα βρίσκεται στο πλευρό του;

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά μία μοναδικά και την πιο ιδιαίτερη εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, τη Μαρία Παπαγεωργίου για μία σειρά έξι παραστάσεων στον χώρο του Σταυρού του Νότου Club

Οι δυο τους δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και μουσικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο,  που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για λίγο καιρό στην Αθήμα. Από τη μία ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, με τις χιλιάδες επιτυχίες του αλλά και τον εξαιρετικό τελευταίο δίσκο «Σιδερένιο Νησί» και από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, η καλλιτέχνις με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, που καταφέρνει να παντρέψει φαινομενικά αταίριαστα ακούσματα και καλλιτέχνες.

Μαζί τους στη σκηνή οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταυρός Ρουμελιώτης (Κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) και Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο).

Χρήστος Θηβαίος: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Σταυρό Του Νότου Club;

Από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, δύο διαφορετικές γενιές του τραγουδιού συναντιούνται στο Club του Σταυρού Του Νότου,  και μοιράζονται ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι μαζί μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024