211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Σαντικάι: «Η πατρότητα είναι φοβερή»

Χρήστος Σαντικάι: «Η πατρότητα είναι φοβερή»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Aποκαλύπτει πώς η πατρότητα έχει αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη του.

Ο Χρήστος Σαντικάι βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη νέα του ταυτότητα ως πατέρας. Ο Σαντικάι, που είναι παντρεμένος με τη Λάουρα Νάργες και γονέας ενός μικρού γιου, μοιράστηκε τις εμπειρίες του σχετικά με την πατρότητα και πώς αυτή έχει επηρεάσει τη ζωή του.

«Η πατρότητα είναι φοβερή», ανέφερε ο Χρήστος Σαντικάι, αποκαλύπτοντας ότι ο γιος του πλησιάζει τα δύο του χρόνια. Ο ίδιος περιγράφει την αλλαγή που έχει φέρει η γονεϊκότητα στη ζωή του, λέγοντας ότι η παρουσία του παιδιού τους έχει αλλάξει δραματικά την αντίληψή του για τη ζωή. «Μια μοιάζει σε εμένα, μια στη Λαούρα», προσθέτει με μια δόση χιούμορ και τρυφερότητας.

Ο καλλιτέχνης εξήγησε πως η πατρότητα τον έχει κάνει να σκέφτεται διαφορετικά και να εστιάζει περισσότερο στον εαυτό του, κάτι που τον έχει βελτιώσει ως άνθρωπο. «Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, συγκεντρώνεσαι καλύτερα στον εαυτό σου, σου μαθαίνει καινούρια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η γονεϊκότητα, σύμφωνα με τον Σαντικάι, είναι μια πρόκληση που επιφέρει νέες προοπτικές και διευρύνει τους ορίζοντές του.

Χρήστος Σαντικάι: «Η πατρότητα είναι φοβερή»

«Η πατρότητα είναι φοβερή. Σε μια εβδομάδα ο γιος μας θα γίνει δύο ετών. Μια μοιάζει σε εμένα μια στη Λαούρα. Η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει πάρα πολύ, σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, συγκεντρώνεσαι καλύτερα στον εαυτό σου, σου μαθαίνει καινούρια πράγματα, άμα θέλεις ξανά τον εαυτό σου», ανέφερε.

Ο ίδιος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Vog Club Athens, που γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024