211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Σαντικάι: Έκανε επέμβαση – η ανακοίνωσή του στο Instagram

Χρήστος Σαντικάι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα αναγκαίο διάλειμμα: Ο διάσημος καλλιτέχνης έκανε επέμβαση φωνητικών χορδών.

Ο Χρήστος Σαντικάι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές του χορδές. Ο καλλιτέχνης ενημέρωσε τους φίλους και συνεργάτες του για τη διαδικασία που υπήρξε απαραίτητη για την αποκατάσταση της φωνής του, τονίζοντας την ανάγκη για πλήρη αφωνία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης.

Στην ανακοίνωσή του, ο διάσημος τραγουδιστής επεσήμανε ότι η αποθεραπεία του απαιτεί περίοδο 15 ημερών κατά την οποία θα πρέπει να αποφύγει κάθε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και προφορικών συνομιλιών. Αντί για φωνητική επικοινωνία, ο τραγουδιστής προτείνει την ανταλλαγή μηνυμάτων για οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη. «Να περνάτε όμορφα όλοι σας!» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, μεταδίδοντας μια αισιόδοξη νότα παρά την προσωρινή του αποχή από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Η επέμβαση αυτή έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο Χρήστος Σαντικάι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στη σκηνή του VogClub Athens, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ηγούνταν μουσικών βραδιών γεμάτων ενέργεια και διασκέδαση. Η παρουσία του στο συγκεκριμένο κλαμπ ήταν κεντρική και εντυπωσιακή, κάτι που αναμφισβήτητα θα λείψει στους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Η ομάδα του VogClub και οι φίλοι του καλλιτέχνη εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Χρήστο Σαντικάι, με την ελπίδα να τον δούμε σύντομα ξανά στις σκηνές που τόσο αγαπά και απολαμβάνει το κοινό του.

Χρήστος Σαντικάι: Έκανε επέμβαση – η ανακοίνωσή του στο Instagram

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σαντικάι στα social media για την επέμβαση που έκανε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024