211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μενιδιάτης: Μάς δείχνει τον μικρό αδερφό του

Χρήστος Μενιδιάτης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία που ανέβασε ο καλλιτέχνης

Ο Χρήστος Μενιδιάτης πολλές φορές μοιράζεται φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα μέσα από το Instagram. Ο καλλιτέχνης συνήθως μάς δείχνει τη σύζυγο και τα παιδιά του, ωστόσο, τώρα μάς παρουσιάζει για πρώτη φορά τον αγαπημένο του αδερφό.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Με αφορμή το 10 year challenge, της νέας μόδας στο Instagram τις τελευταίες μέρες στην οποία έχουν υποκύψει πολλοί τραγουδιστές, ο καλλιτέχνης έκανε… 30 years challenge, και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον αδερφό του πριν από 3 δεκαετίες αλλά και μία από σήμερα. Όπως θα διαπιστώσεις, τα δύο αδέρφια μοιάζουν πάρα πολύ.  «Αν μιλάμε για πρόκληση… #30 years challenge», έγραψε ο καλλιτέχνης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, την φετινή χειμερινή σεζόν, εμφανίζεται στη σκηνή της Ιεράς Οδού μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Χολίδη. Μια συνεργασία που έχει πρωταγωνιστήσει φυσικά στη διασκέδαση της πόλης τον φετινό χειμώνα και έχει ακόμα πολλές στιγμές να μας δώσει στη διασκέδασή μας. Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις επιτυχίες τους και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό.

Χρήστος Μενιδιάτης: Μάς δείχνει τον μικρό αδερφό του

https://www.instagram.com/p/BsvLDjNHk8d/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024