211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη εν μέσω εμφανίσεων στο Έναστρον

Χρήστος Μάστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε με τη σύντροφό του.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ε4λληνικής σόουμπιζ και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Μαζί κάνουν πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και ταξίδια. Αυτή τη φορά επέλεξαν για πρώτο ταξίδι του 2024 έναν πραγματικά ξεχωριστό και εντυπωσιακό προορισμό: τη Νέα Υόρκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η πανέμορφη Influencer και επιχειρηματίας βρίσκονται στην Νέα Υόρκη και περνούν υπέροχα.

Η σύντροφος του καλλιτέχνη φαίνεται πως πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, με τον τραγουδιστή των Μελισσών να ακολουθεί το κορίτσι του μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού, παρά το πρόγραμμά του αυτό το διάστημα που περιλαμβάνει και ζωντανές εμφανίσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις βόλτες του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ χθες επισκέφτηκαν και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από εκεί. Αναμφίβολα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που μας αρέσει να βλέπουμε μαζί!

Χρήστος Μάστορας: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη εν μέσω εμφανίσεων στο Έναστρον

 

Σάκης Ρουβάς και Melisses ενώνουν φέτος τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, στη μεγάλη σκηνή της Αθήνας του Έναστρον. Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεχωρίζει και αναμφίβολα πρωταγωνιστεί στην αθηναϊκή διασκέδαση τον χειμώνα 2024 κάθε εβδομάδα. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024