211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Η στιγμή που δέχεται «επίθεση» από θαυμάστρια

Χρήστος Μάστορας: Η στιγμή που δέχεται «επίθεση» από θαυμάστρια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με χιούμορ και ψυχραιμία αντέδρασε ο γνωστός τραγουδιστής όταν μια ενθουσιώδης θαυμάστρια ανέβηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Λάρνακα.

Με χιούμορ και ψυχραιμία αντέδρασε ο Χρήστος Μάστορας όταν βρέθηκε σε μια απρόσμενη κατάσταση κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Συγκεκριμένα, ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Παττίχειου Δημοτικού Αμφιθεάτρου στη Λάρνακα, μια θαυμάστριά του εισέβαλε και τον «επιτέθηκε» με μια αγκαλιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Μάστορας βρισκόταν στη σκηνή, τραγουδώντας μπροστά στο κοινό. Την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά του, μια θαυμάστρια αποφάσισε να τον πλησιάσει αιφνιδιαστικά από πίσω, πέφτοντας πάνω του και αγκαλιάζοντάς τον. Ο τραγουδιστής ξαφνιάστηκε, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία του, αποδεικνύοντας την επαγγελματική του στάση σε τέτοιες καταστάσεις.

Αμέσως έσπευσαν οι υπεύθυνοι της ασφάλειας, οι οποίοι απομάκρυναν γρήγορα τη θαυμάστρια, ενώ ο Μάστορας διατήρησε το κλίμα ευχάριστο με μια χιουμοριστική ατάκα. «Σπονδυλική στήλη, φιλάκια» είπε χαρακτηριστικά στο μικρόφωνο, προκαλώντας γέλια στο κοινό και αποφορτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από θαμώνες της συναυλίας και κυκλοφόρησε γρήγορα στα social media, ειδικά στο TikTok, όπου έγινε viral. Οι αντιδράσεις ήταν θετικές, με τους θαυμαστές να σχολιάζουν την αστεία αντίδραση του τραγουδιστή, δείχνοντας την εκτίμησή τους για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Χρήστος Μάστορας: Η στιγμή που δέχεται «επίθεση» από θαυμάστρια

 

@xeniakyriakou

#mastoras #pattixeioamfitheatro

♬ original sound – Xenia 🌓

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024