211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: «Μετά από πολύ καιρό ξανασμίξαμε με την μπάντα»

Χρήστος Μάστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επανασύνδεση και η αναμονή για τις συναυλίες που θα γιορτάσουν 15 χρόνια δημιουργικής πορείας.

Μετά από μια περίοδο σόλο καριέρας, ο Χρήστος Μάστορας επανασυνδέθηκε με την αγαπημένη του μπάντα, Μέλισσες, ενόψει των συναυλιών που ετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα. Η συνάντηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό τόσο στον ίδιο τον καλλιτέχνη όσο και στους θαυμαστές του, που ανυπομονούν για την επιστροφή της μπάντας στη σκηνή.

Ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε τη χαρά του με τους ακόλουθούς του μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. Στο βίντεο, τον βλέπουμε να τραγουδάει το «Λουλούδι του δρόμου», ένα κομμάτι του Γιώργου Ρους, που πρόσφατα απέκτησε νέα ζωή με μια επανεκτέλεση από τη Μαρίνα Σπανού. Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Μετά από πολύ καιρό ξανασμίξαμε με την μπάντα. Πρόβες, πρόβες και πάλι πρόβες για τις συναυλίες μας. Ανυπομονώ».

Οι Μέλισσες ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 15 χρόνια από τη δημιουργία τους με μια σειρά από συναυλίες, στις οποίες θα τους συνοδεύσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Marseux. Οι συναυλίες αυτές υπόσχονται να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους fans, συνδυάζοντας την εμπειρία και την ενέργεια της μπάντας με τη φρεσκάδα των νέων συνεργασιών.

Η επανασύνδεση των Μέλισσων σηματοδοτεί την επιστροφή σε μια εποχή μεγάλων επιτυχιών και ανυπομονησίας για την επόμενη καλλιτεχνική τους δουλειά. Οι πρόβες και η προετοιμασία ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και το κοινό περιμένει με αγωνία την παρουσίαση της νέας αυτής σειράς συναυλιών.

Χρήστος Μάστορας: «Μετά από πολύ καιρό ξανασμίξαμε με την μπάντα»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024