211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Άκουσέ τον να τραγουδάει Στέλιο Καζαντζίδη

Χρήστος Μάστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια πρώτη γεύση από τη δουλειά του μέσω της ερμηνείας του τραγουδιού «Αγριολούλουδο».

Ο Χρήστος Μάστορας, γνωστός για τη συναρπαστική του σκηνική πορεία με τις «Μέλισσες», φαίνεται ότι μπαίνει σε μια νέα καλλιτεχνική διάσταση, ερμηνεύοντας τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη στην επερχόμενη ταινία «Υπάρχω». Το φιλμ, που αναμένεται με ανυπομονησία από τους φίλους του ελληνικού κινηματογράφου, θα αναδείξει τη ζωή και το έργο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Η ταινία, που είναι αφιερωμένη στη ζωή του Καζαντζίδη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου, και η ερμηνεία του Μάστορα αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα σημεία της.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο Μάστορας, ο οποίος έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έδωσε στους θαυμαστές του μια πρώτη γεύση από τη δουλειά του μέσω της ερμηνείας του τραγουδιού «Αγριολούλουδο» σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες του με τις «Μέλισσες». Το «Αγριολούλουδο», ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια του Καζαντζίδη, αποτέλεσε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ενθουσιάζοντας το κοινό με τη συγκινητική και αυθεντική ερμηνεία του Μάστορα.

Ο Μάστορας δεν περιορίζεται απλώς στο να αναβιώσει τις μουσικές του επιτυχίες αλλά προσπαθεί να μεταδώσει και την ψυχή του τραγουδιστή, κάτι που φαίνεται να κερδίζει τη θετική αποδοχή του κοινού.

Το κοινό, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη μαγική σύνθεση της φωνής του Μάστορα και την ατμόσφαιρα του Καζαντζίδη μέσα από την ταινία «Υπάρχω», μια παραγωγή που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα της στη σύγχρονη ελληνική τέχνη.

Χρήστος Μάστορας: Άκουσέ τον να τραγουδάει Στέλιο Καζαντζίδη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024