211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χριστίνα Σάλτη: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Πες μου»

Χριστίνα Σάλτη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία νέα επιτυχία έρχεται. 

H Χριστίνα Σάλτη, μια τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα ακόμα νέο τραγούδι με τίτλο «Πες μου» που αναμφίβολα θα ξεχωρίσει.

Το νέο, σούπερ ανεβαστικό κομμάτι είναι σε μουσική του Γιώργου Κακοσαίου και στίχους του Nίκου Σαρρή.

Η τραγουδίστρια έγραψε στο ίνσταγκράμ της για τη νέα αυτή κυκλοφορία: «Παιδιά!!Από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έρχεται αποκλειστικά από επιλεγμένα ραδιόφωνα στην Ελλάδα και στην Κύπρο! #pesmou #xristinasalti
Μουσική: @giorgos_kakosaios
Στίχοι: @sarris_official».

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τις live εμφανίσεις της, καθώς, από τις 21 Οκτωβρίου, βρίσκεται δίπλα στον Ηλία Βρεττό, στο «Mezzo Athens Party Stage». Το νυχτερινό κέντρο Mezzo στο Θησείο είναι κατάμεστο και φετος κάθε Σάββατο και Κυριακή από νωρίς.

Αν θέλετε να μάθετε τα διαθέσιμα σχήματα στην Κυριακή,  καλέστε στο 211-7707570.

Χριστίνα Σάλτη: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Πες μου»

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια:

Κατάγεται από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 1982 και είναι 40 ετών. Από όταν ήταν παιδί, η Χριστίνα Σάλτη, είχε αδυναμία στη μουσική και το τραγούδι και έτσι όταν έγινε 18 ετών ξεκίνησε να το κυνηγάει και επαγγελματικά. Παράλληλα, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024