211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μα Το Χρυσό: Ypo και Sele μαζί σε ένα νέο τραγούδι

Μα Το Χρυσό Sele που τραγουδανε μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέο ραπ τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε 

Μα Το Χρυσό είναι ο τίτλος του νέου ραπ τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο Ypo ενώνει τις δυνάμεις του με τον Sele και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που δεν απογοητεύει.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την ΚαίΜα Το Χρυσό: Ypo και Sele μαζί σε ένα νέο τραγούδιτη και τον γιο τους 

Το τραγούδι συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Πριόβολο ενώ κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο Ύπο είναι ένας από τους παλαιότερους ράπερ στην ελληνική σκηνή καθώς ξεκίνησε την πορεία του το 1994. Έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube με προσωπικά του singles όπως τα «Maradona», «Μεγιστάνας» (με τον Mad Clip), «Colombiano», «Peru» (feat. Light) και άλλα, ενώ παλαιότερα, στο ξεκίνημα της καριέρας του άνηκε στους Ζωντανούς Νεκρούς, που θεωρούνται ως το καλύτερο ραπ συγκρότημα της Ελλάδας. Από την άλλη ο Sele, είναι ένας ανερχόμενος, αλλά και πολλά υποσχόμενος ράπερ.

Μα Το Χρυσό: Ypo και Sele μαζί σε ένα νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024