211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χαρά Βέρρα: Διπλά Γενέθλια για εκείνη και την εγγονή της

Χαρά Βέρρα 2024 κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που ανάρτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στον κόσμο της ελληνικής μουσικής, υπάρχουν στιγμές που αναδεικνύουν την αξία της οικογένειας και τη δύναμη που προσφέρει στις ανθρώπινες σχέσεις. Ένα τέτοιο συγκινητικό γεγονός είδαμε πρόσφατα στην οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας Χαράς Βέρρα.

Η καταξιωμένη και λατρεμένη καλλιτέχνις γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με έναν ιδιαίτερο και συναισθηματικό τρόπο. Το γεγονός που έκανε τη γιορτή της ακόμα πιο ιδιαίτερη ήταν ότι μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με την 11χρονη εγγονή της, που επίσης γιόρταζε τα γενέθλιά της. Το γεγονός ότι η Χαρά Βέρρα έγινε γιαγιά σε αρκετά νεαρή ηλικία επισημαίνει τη στενή και αγαπημένη σχέση που έχει με την οικογένειά της. Η παρουσία της μικρής εγγονής, που φέρει το ίδιο όνομα με της γιαγιάς της, ήταν ένας ιδιαίτερος τρόπος να γιορτάσουν μαζί την ημέρα των γενεθλίων τους.

Η Χαρά Βέρρα δεν παραλείπει να μιλά για την μικρή Χαρούλα, την εγγονή της, σε διάφορες συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Η στενή σχέση τους φαίνεται να είναι βαθιά και αληθινή, καθώς η μικρή Χαρούλα κληρονόμησε όχι μόνο το όνομα αλλά και την αγάπη για τη μουσική από τη γιαγιά της.

Την τραγουδίστρια τον περασμένο χειμώνα είδαμε στο Can Can Music Hall. Ο Γιάννης Καψάλης ανέβηκε στη σκηνή του για ακόμα μια σεζόν έχοντας στο πλευρό του εκείνη και τον Κώστα Αγέρη.

Χαρά Βέρρα: Διπλά Γενέθλια για εκείνη και την εγγονή της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024