211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

W Club 2024: Επιστρέφει με Πάνο Κιάμο και Κέλλυ Κελεκίδου!

w-club-2024 αφίσα με πάνο κιάμο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα και ποιες μέρες θα τους βλέπουμε εκεί!

Στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη του πόλη, επιστρέφει ο Πάνος Κιάμος την άνοιξη. Συγκεκριμένα τον αγαπημένο τραγουδιστή θα δούμε στον χώρο του W Club 2024, μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Η πρεμιέρα του ολοκαίνουριου σχήματος θα γίνει την Παρασκευή 𝟮𝟵 Μαρτίου, ενώ το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας για περιορισμένες εμφανίσεις.

W Club 2024: Επιστρέφει με Πάνο Κιάμο και Κέλλυ Κελεκίδου!

Πριν αρκετούς μήνες, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στον χώρο του Club 22, ένα μαγαζί με το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του. Μαζί με τον Τόνι Σφίνο και την Κατερίνα Λιόλιου έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική καλοκαιρινή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες. Επίσης, στο σχήμα συμμετείχε και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ένα νεανικό όνομα με το δικό του κοινό.

Επί δέκα συνεχόμενους μήνες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το αγαπημένο στέκι της παραλιακής και της λεωφόρου Βουλιαγμένης έγινε ένας φάρος διασκέδασης για το κοινό της Αθήνας. Μετά από αυτούς τους δέκα ολόκληρους μήνες άκρως επιτυχημένης πορείας στη διασκέδαση της Αθήνας, το σχήμα έριξε  αυλαία το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για τραγουδιστή και κέντρο; Όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία θα επαναληφθεί ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024