211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vox Live Stage: Οι επώνυμοι που διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Vox Live Stage 2023-2024 ποιοι τραγουδανε
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παρακολούθησαν τον Θανάση Αλευρά σε μια ξεχωριστή παράσταση.

Ο Θανάσης Αλευράς έκανε πρεμιέρα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στην πρώτη του προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση. Ο ηθοποιός θα είναι για δέκα παραστάσεις στο Vox Live Stage. Ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του στην “Ταράτσα του Φοίβου” και στην επιθεώρηση “Τι ζούμε ρε;” στο Θέατρο Άλσος, αλλά και στα τηλεοπτικά “Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά, ο Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει τώρα, για πρώτη φορά, την παράσταση “40plusΒγαίνω”.

Αυτή είναι σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού ενώ συμμετέχουν η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta. Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν και πολλές επώνυμες παρουσίες, όπως ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Ράντου, αλλά και ο παρουσιαστής Γρήγόρης Αρναουτογλου.

Παράλληλα, στην ίδια σκηνή τα Σάββατα βλέπουμε ένα μοναδικό δίδυμο, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και απογειώνουν το κέφι. Πλέον, σιγά σιγά το σχήμα πλησιάζει προς το μεγάλο του φινάλε. Τρεις ακόμα μουσικές παραστάσεις θα έχει την ευκαιρία το κοινό τους να απολαύσει, με τελευταία, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Vox Live Stage: Οι επώνυμοι που διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Vox Live Stage

Vox Live Stage

Vox Live Stage

Vox Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024