211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός | Επιστρέφει με Μάκη Δημάκη – Αντύπα

Orama Πετρος Ιακωβειδης Νικος Βερτης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο σχήμα;

Για ακόμα έναν χειμώνα, ο Βοτανικός ετοιμάζεται να είναι ο πρωταγωνιστής της διασκέδασης στην Αθήνα με ένα σχήμα που, ομολογουμένως, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Μάκης Δημάκης ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του και να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα θα μοιράζεται με τον σπουδαίο Αντύπα, που επιστρέφει στην ίδια πίστα ύστερα από 4 χρόνια απουσίας και ετοιμάζεται να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν ο Βασίλης Δήμας, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, αλλά και η Ραλλία Χρηστίδου. Οι τέσσερις καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για την αφίσα, που κυκλοφόρησε λίγο πριν από τη σελίδα του κέντρου, και μέσα από την οποία έγινε και επίσημα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, και το ξεκίνημα αυτό αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυναμικά της νέας σεζόν για τη διασκέδαση της Αθήνας. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το κέντρο μέσα από την οποία μας έδειξε τη φωτογραφία.

Βοτανικός | Επιστρέφει με Μάκη Δημάκη – Αντύπα

https://www.instagram.com/p/BnRRSbEgdX4/?taken-by=votanikos_

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024