211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Live Stage: Εορταστικές βραδιές με Νικηφόρο και FY

Voodoo Live Stage Νικηφορος εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι εμφανίσεις του καλλιτέχνη έχουν αγαπηθεί πολύ. 

Ο Νικηφόρος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, φέρνει μια νέα ατμόσφαιρα στο Voodoo Club κάθε Παρασκευή. Οι εμφανίσεις του έχουν αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και η δημοτικότητά του αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Τώρα, ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη στην πόλη. Το Φωταέριο, το διάσημο νυχτερινό κέντρο δίπλα στο Voodoo, μετονομάζεται σε Voodoo Live Stage για να φιλοξενήσει τον καλλιτέχνη σε μια σειρά από εορταστικές εμφανίσεις που υπόσχονται να συναρπάσουν!

Συνοδευόμενος από τον ράπερ FY, έναν καλλιτέχνη που απολαμβάνει μεγάλη αγάπη από το νεανικό κοινό, ο Νικηφόρος θα μας ταξιδέψει σε μια μοναδική εμπειρία για τέσσερις βραδιές: στις 24 και 25 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου 2022. Ζήσε την απόλυτη εμπειρία των Χριστουγέννων στο Φωταέριο δίπλα στο Voodoo και απολαύστε μοναδικές βραδιές γεμάτες χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα απολαύσουμε για τέσσερα βράδια στις 24 και 25 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου 2022. Ζήσε το απόλυτο #christmasexperience στο Φωτοαέριο δίπλα στο Voodoo και απόλαυσε μοναδικές χριστουγεννιάτικες βραδιές!

Voodoo Live Stage: Εορταστικές βραδιές με Νικηφόρο και FY

Voodoo Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024