211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Πρεμιέρα σήμερα για τον Δήμο Αναστασιάδη!

Voodoo Athens αναστασιαδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα σειρά εμφανίσεων – Ποιοι τον πλαισιώνουν; 

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα σήμερα, παρουσιάζει μια νέα σειρά εμφανίσεων που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον! Από σήμερα, 10 Φεβρουαρίου 2023, θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή βράδυ στον χώρο του Voodoo Athens.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει επίσης η Τάνια Καρρά, μια τραγουδίστρια που συνοδεύει τον Δήμο επί σκηνής εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν μια σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφουν για μια ακόμα επιτυχημένη παράσταση στην Αθήνα.

Στον ίδιο χώρο είδαμε και τον Νικηφόρο να εμφανίζεται κάθε Παρασκευή με μεγάλη επιτυχία. Τώρα, λίγες μέρες μετά το τέλος των εμφανίσεών του, ο Δήμος Αναστασιάδης παίρνει τον σκυτάλη, ενώ τις Κυριακές συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον Ηλία Καμπακάκη.

Αυτή η σειρά εμφανίσεων υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής σκηνής. Με τον Δήμο Αναστασιάδη και την Τάνια Καρρά στο τιμόνι, οι βραδιές στο Voodoo Athens αναμένεται να γίνουν ανεξίτηλη μνήμη στους θαυμαστές τους. Με τη συνέχιση της μουσικής παράδοσης και την ανανέωση του σχήματος, οι Παρασκευές θα γεμίσουν με ζωντάνια και ρυθμό, ενώ οι Κυριακές θα συνεχίσουν να προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες.

Voodoo Athens: Πρεμιέρα σήμερα για τον Δήμο Αναστασιάδη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024