211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Πλησιάζει το φινάλε για Νικηφόρο

Voodoo club Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νικηφόρος και ο Ηλίας Κακαμπάκης.

Το Voodoo Athens συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στη διασκέδαση της Αθήνας για ακόμα μία χρονιά. Φέτος, δύο ελληνικοί καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τις Παρασκευές και τις Κυριακές με ζωντανές εμφανίσεις.

Ο Νικηφόρος και ο Ηλίας Καμπακάκης έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους από τον Σεπτέμβριο και συνεχίζουν να ενθουσιάζουν το κοινό με το ταλέντο τους.

Παρά την επιτυχία τους, ο Νικηφόρος πλησιάζει στο τέλος της παρουσίας του στο Voodoo Athens. Οι τελευταίες τρεις εμφανίσεις του έχουν προγραμματιστεί με το μεγάλο φινάλε να πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου 2023. Το κοινό περιμένει με ανυπομονησία αυτήν την αξέχαστη βραδιά.

Ωστόσο, οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Νικηφόρο και τον Ηλία Καμπακάκη σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό αυτό το Σάββατο, καθώς θα είναι διαθέσιμα μπουζούκια και μουσικά σχήματα για να διασκεδάσουν.

Έτσι, η διασκέδαση στο Voodoo Athens συνεχίζεται, ενώ οι θαυμαστές ανυπομονούν να δουν τις επόμενες κινήσεις των καλλιτεχνών μετά την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου.

Ο Ηλίας Κακαμπάκης και ο Νικηφόρος δεν τραγουδάει κάπου αυτό τον καιρό. Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια και τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Voodoo Athens: Πλησιάζει το φινάλε για Νικηφόρο 

Voodoo Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024