211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Λαμπερή πρεμιέρα για Δήμο Αναστασιάδη

Voodoo Athens αναστασιαδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο που ανάρτησε το μαγαζί από την πρεμιέρα.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του σήμερα, παρουσιάζει μια ακόμα νέα σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στον χώρο του Voodoo Athens όπου θα τον απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή βράδυ.

Μαζί του, το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Τάνια Καρρά, μια τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του επί σκηνής τα τελευταία χρόνια. Οι δύο καλλιτέχνες μόλις πριν από δύο εβδομάδες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη και το Studio 3 και τώρα έκαναν το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια ακόμα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων, στην Αθήνα αυτή τη φορά. Η πρεμιέρα έγινε και έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ μάλιστα και το μαγαζί μοιράστηκε ένα βίντεο με απόσπασμα από την πρώτη αυτή βραδιά, που θα δεις παρακάτω.

Στο ίδιο στέκι είδαμε τον Νικηφόρο να πραγματοποιεί εμφανίσεις κάθε Παρασκευή βράδυ το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη επιτυχία. Τώρα, λίγες μέρες μετά το φινάλε του ο Δήμος Αναστασιάδης έρχεται δυναμικά να παραλάβει τη σκυτάλη του προγράμματος, ενώ παράλληλα, τις Κυριακές συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε εκεί τον Ηλία Καμπακάκη.

Voodoo Athens: Λαμπερή πρεμιέρα για Δήμο Αναστασιάδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024