211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις ο Ηλίας Βρεττός;

Ηλίας Βρεττός voodoo τραγουδιστες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κάθε Κυριακή βράδυ ο τραγουδιστής θα βρίσκεται εκεί.

Tο Voodoo Club έχει επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας πολύ δυναμικά με βραδιές live εμφανίσεων που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Μέχρι τώρα, το ενδιαφέρον έχει κερδίσει ο Νικηφόρος Βυθούλκας με τις εμφανίσεις του στον χώρο κάθε Παρασκευή, ενώ τώρα στο ρόστερ του κλαμπ θα προστεθεί και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ετοιμάζεται και είναι ένα βήμα πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας θα κάνει την έναρξή του την ερχόμενη Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2021. Ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στον χώρο του κλαμπ κάθε Κυριακή βράδυ με εμφανίσεις και θα μας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία live clubbing.

Το κλαμπ μέσα από ένα στόρι έκανε γνωστή την επερχόμενη αυτή πρεμιέρα, που σίγουρα έρχεται να ξεχωρίσει, να ξεσηκώσει το κοινό και να κλέψει το ενδιαφέρον στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή που ο τραγουδιστής θα επιστρέψει και πάλι στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και θα φέρει και πάλι τα πάνω κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεγάλη του απουσία από τις πίστες είναι γεγονός και το κοινό του ανυπομονεί να τον δει και πάλι ζωντανά. Και αυτή η στιγμή έφτασε.

Voodoo Athens: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις ο Ηλίας Βρεττός;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024