211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vogue Club | Πότε κάνει πρεμιέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Vogue Club Νατασσα Θοδωριδου που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζι με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον θοδωρή Μαραντίνη;

Το Vogue Club της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμα μια χρονιά δυναμικά με ένα σχήμα που θα ενθουσιάσει. Νατάσα Θεδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης συνεργάζονται για ακόμα μια φορά και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Μαζί τους φέτος θα έχουν τους Ονιράμα και το Θοδωρή Μαραντίνη να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους νότα επιτυχίας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Η είδηση είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό ενώ πρόσφατα το νυχτερινό κέντρο, μέσα από μερικές αναρτήσεις στα social media, έκανε γνωστή και την ημερομηνία της πρεμιέρας τους. Συγκεκριμένα, οι καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη συμπρωτεύουσα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση για την αφίσα έτσι όπως τα μοιράστηκε το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram. Τελευταία φορά στην πίστα του κέντρου είδαμε ακόμα μία επιτυχημένη συνεργασία, τον Νότη Σφακιανάκη και την Έλλη Κοκκίνου που εμφανίστηκαν στην πίστα αυτή την άνοιξη.

Vogue Club | Πότε κάνει πρεμιέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου;

https://www.instagram.com/p/B1YjEqyoLQz/

https://www.instagram.com/p/B1bh94KIeNB/

https://www.instagram.com/p/B1dIWNNoTpR/

https://www.instagram.com/p/B1iNGM2o6nr/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024