211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vog Club Athens: Γενέθλια έκπληξη για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Vog Club Athens: Γενέθλια έκπληξη για τον Πέτρο Ιακωβίδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια αξέχαστη βραδιά στο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Το Vog Club Athens έγινε το επίκεντρο μιας ιδιαίτερα χαρούμενης βραδιάς, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλιά του. Οι συνεργάτες του στη σκηνή, Ρία Ελληνίδου και Χρήστος Σαντικάι, σχεδίασαν μια μοναδική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης του Ιακωβίδη, το πρόγραμμα πήρε μια απροσδόκητη τροπή, καθώς η Ρία και ο Χρήστος εμφανίστηκαν με μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων. Το κοινό, που είχε γεμίσει τον χώρο του Vog Club, ενθουσιάστηκε και συμμετείχε ενεργά, τραγουδώντας όλοι μαζί τα “Χρόνια Πολλά” στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ο Ιακωβίδης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το κοινό για τη θερμή ανταπόκριση και τη στήριξή τους.

Η σχέση μεταξύ του Πέτρου Ιακωβίδη, της Ρίας Ελληνίδου και του Χρήστου Σαντικάι είναι ξεχωριστή, καθώς η συνεργασία τους στο Vog Club Athens, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στον Άλιμο, έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη. Το πρόγραμμα τους, που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έχει κερδίσει το κοινό και γίνεται sold out, μετατρέποντας τον χώρο σε έναν δημοφιλή προορισμό για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα.

Το Vog Club Athens, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Frangelico, συνεχίζει να φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Η βραδιά των γενεθλίων του ήταν μια ακόμη απόδειξη της στενής σχέσης που έχει αναπτύξει με το κοινό και τους συναδέλφους του.

Vog Club Athens: Γενέθλια έκπληξη για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024