211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vog Athens Stage: Πότε επιστρέφουν ξανά Ιακωβίδης – Ελληνίδου;

Ιακωβίδης - Ελληνίδου;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστροφή σύντομα με νέα δυναμική και το ίδιο υπερθέαμα.

Το «Vog Athens Stage», το νέο hot spot της νυχτερινής παραλιακής, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή του μουσική σειρά εμφανίσεων. Στο επίκεντρο της σκηνής του, οι δημοφιλείς Πέτρος Ιακωβίδης και Ρία Ελληνίδου έχουν κλέψει την παράσταση με τις δυναμικές εμφανίσεις τους, συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Σαντικάι, έναν από τους πλέον ανερχόμενους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η ατμόσφαιρα στο νέο νυχτερινό στέκι είναι μοναδική, με το κέντρο να προσφέρει έναν συνδυασμό ενέργειας, διασκέδασης και μουσικής ποιότητας. Οι εμφανίσεις των Ιακωβίδη και Ελληνίδου έχουν ενθουσιάσει το κοινό, επιβεβαιώνοντας ότι το όνειρο της επιτυχίας έχει γίνει πραγματικότητα για το «Vog Athens Stage». Ο ενθουσιασμός των θαυμαστών ήταν προφανής και οι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι, οι Ιακωβίδης και Ελληνίδου αναμένεται να επιστρέψουν στην ίδια σκηνή για να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία. Οι επόμενες εμφανίσεις τους έχουν προγραμματιστεί να κάνουν έναρξη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας στο κοινό τη δυνατότητα να ζήσει ξανά τη μαγευτική ατμόσφαιρα του νυχτερινού κέντρου. Εν αναμονή της νέας σεζόν, οι φίλοι της μουσικής σκηνής ανυπομονούν για την επιστροφή αυτών των αγαπημένων καλλιτεχνών και την υπόσχεση μιας ακόμα αξέχαστης μουσικής σεζόν στο γνωστό στέκι!

Vog Athens Stage: Πότε επιστρέφουν ξανά Ιακωβίδης – Ελληνίδου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024