211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vog Athens Stage: 4 τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα

Vog Athens Stage: 4 τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα Ιακωβίδης – Ελληνίδου;

Το Vog Athens Stage  γνωστό για τις μοναδικές μουσικές βραδιές που χαρίζει, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει με μοναδικό τρόπο το κοινό του με το αγαπημένο σχήμα του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ρίας Ελληνίδου. Μετά από ένα σερί συνεχών επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα θα χαρίσει τέσσερις τελευταίες ευκαιρίες στο κοινό της Αθήνας να απολαύσει την αξέχαστη παράστασή τους.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων περιλαμβάνει δύο σερί Σαββατοκύριακα: από την Παρασκευή 19 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουλίου, και στη συνέχεια από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και το Σάββατο 27 Ιουλίου. Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει ένα επιπλέον show την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας μια τελευταία ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν να τους δουν νωρίτερα.

Το Vog Athens Stage έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά στέκια της πόλης, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και εξαιρετική ακουστική για τους ερμηνευτές και το κοινό τους. Η συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ρίας Ελληνίδου υπόσχεται μια σειρά αξέχαστων βραδιών, γεμάτων μουσική και συναισθήματα.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ρίας Ελληνίδου στο Vog Athens Stage, η συμβουλή είναι…. να κλείσουν άμεσα τις θέσεις τους και να ετοιμαστούν για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία! Δες την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα το ίδιο το νυχτερινό κέντρο.

Vog Athens Stage: 4 τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024