211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vegas Live Stage: Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το σχήμα

Vegas Live Stage στανιση διευθυνσην
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση, Γιάννης Καψάλης έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Την παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, το «Vegas Live Stage» στην Αθήνα φιλοξένησε μια εκπληκτική πρεμιέρα με τους Θέμη Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση και Γιάννη Καψάλη να κλέβουν την παράσταση. Αυτό το σχήμα, που αναμφίβολα θα γνωρίσει επιτυχία στη χειμερινή σεζόν 2023-24 υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε κάθε επίσκεψη.

Ο Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο προσδίδει μια μοναδική νότα στο πρόγραμμα, εμπλουτίζοντας τη μουσική εμπειρία του κοινού. Το δημοφιλές νυχτερινό μαγαζί υπόσχεται να είναι η απόλυτη προσθήκη για όσους αναζητούν ανεπανάληπτες νυχτερινές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας.

Το νυχτερινό κέντρο βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 29, στον Ταύρο, και προσφέρει εύκολη πρόσβαση από κάθε γωνιά της πόλης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, φιλοξενεί αυτό το μοναδικό σχήμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές στιγμές, με κάθε βραδιά να είναι πραγματικά αξέχαστη.

Αυτό το μουσικό σχήμα έχει αναδειχθεί ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον χάρτη των μπουζουκιών για το έτος 2024, και η παρουσία του στο Vegas Live Stage υπόσχεται να αναστατώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Με λίγα λόγια, η διάσημη αυτή πίστα και το μοναδικό σχήμα που φιλοξενεί δημιουργούν μια φαντασμαγορική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Vegas Live Stage: Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024