211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vegas Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα με Μελά – Τερλέγκα – Ζαζόπουλο;

Vegas Live Stage εμφανίσεις τιμές κράτηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σύντομα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. 

Το Vegas Live Stage, ένα από τα φρέσκα στέκια της Αθήνας που έκανε θραύση από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, επανέρχεται δυναμικά με το δεύτερο σχήμα της σεζόν. Και αυτή τη φορά, η σκηνή ανήκει σε τρεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού: Βασίλης Τερλέγκας, Ζαφείρης Μελάς και Αλέκος Ζαζόπουλος.

Από την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, αυτή η τριάδα των εξαιρετικών καλλιτεχνών θα συναντάται στη σκηνή του Vegas Live Stage για να χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και απογείωσης του κέφιου. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, οι θαυμαστές της λαϊκής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους επιτυχίες ζωντανά, σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει το παραδοσιακό τραγούδι και τη σύγχρονη διασκέδαση.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας του νέου σχήματος έγινε μέσω των social media, δημιουργώντας ανυπομονησία και ενθουσιασμό στο κοινό. Η αφίσα που κυκλοφόρησε περιλάμβανε όχι μόνο την ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων, αλλά και τις ημέρες λειτουργίας του Vegas Live Stage, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της μουσικής να προγραμματίσουν εγκαίρως την επίσκεψή τους.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τον Τερλέγκα, τον Μελά και τον Ζαζόπουλο στη σκηνή του νέου στεκιού της πόλης για μια σειρά αξέχαστων εμφανίσεων που θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον κόσμο της λαϊκής μουσικής, απολαμβάνοντας τον πλούτο της παράδοσης σε ένα μοναδικό σκηνικό που συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν.

Vegas Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα με Μελά – Τερλέγκα – Ζαζόπουλο;

Vegas Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024