211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vegas Live Stage: Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα;

Vegas Live Stage τιμες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η επιτυχία για το νυχτερινό κέντρο. 

Το «Vegas Live Stage» στο κέντρο της πόλης συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης με τα μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού να λάμπουν κάθε Πέμπτη και Σάββατο βράδυ. Η φετινή σεζόν έχει φέρει στη σκηνή του αγαπημένου κέντρου τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες, Ζαφείρη Μελά, Βασίλη Τερλέγκα και Αλέκο Ζαζόπουλο, οι οποίοι κερδίζουν τις καρδιές του κοινού με κάθε τους εμφάνιση.

Μαζί τους, στη σκηνή, βρίσκονται και άλλα ταλέντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Βάσια Θεοδοσίου, η Αθηναΐς, η Μαρία Ελέσα και η Ελισάβετ Αθανασιάδου, που προσθέτουν τη δική τους μοναδική νότα στο θέαμα.

Η μαγεία του αγαπημένου στεκιού όμως δεν περιορίζεται μόνο στους καλλιτέχνες της σκηνής. Κάθε εβδομάδα, πολλοί διάσημοι, καλλιτέχνες και μη, κάνουν το πέρασμά τους από το νυχτερινό κέντρο για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα. Πρόσφατα, είχαμε τη χαρά να δούμε εκεί τον Ανδρέα Στάμο, ο οποίος μάλιστα και ανέβηκε στη σκηνή και μας χάρισε μερικές από τις αγαπημένες του επιτυχίες. Επίσης, ο Δημήτρης Γιώτης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που απήλαυσαν τη βραδιά στο Vegas Live Stage.

Τα στιγμιότυπα από αυτές τις ξεχωριστές βραδιές μαρτυρούν τη δυναμική πορεία επιτυχίας που συνεχίζει το πρόγραμμα. Και με την επιτυχία να συνεχίζεται, η επόμενη εμφάνιση στο Vegas Live Stage αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να μας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Vegas Live Stage: Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024