211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vegas Live Stage: Ηλιάδη-Βελισσάρης-Βέρρα-Ίμβριος ξεκινούν εμφανίσεις

vegas live stage ηλιαδη ιμβριος τηλεφωνο κρατησεις τιμες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα σειρά εμφανίσεων έρχεται σύντομα στην Αθήνα! 

Ένας φρέσκος αέρας διασκέδασης ετοιμάζεται να πνεύσει στην Αθήνα, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη, ο Γιώργος Βελισσάρης, η Χαρά Βέρρα, και ο Πέτρος Ίμβριος ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο «Vegas Live Stage» .

Με αφετηρία τα μέσα Νοεμβρίου, οι τέσσερις αυτοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο λαϊκές και δημοτικές μελωδίες, υποσχόμενοι μια σειρά εμφανίσεων απόλυτα ξεχωριστή και διασκεδαστική.

Το “Vegas Live Stage” στο Ταύρο, γνωστό για τις μοναδικές του εμφανίσεις, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη πρεμιέρα. Οι πρόβες βρίσκονται σε εξέλιξη και εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι φωτογραφίες από το στούντιο του Κώστα Πρόφη κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, αποκαλύπτοντας και τη λαμπερή αφίσα που υπόσχεται μια αξέχαστη σεζόν διασκέδασης.

Τα social media έχουν ήδη αναδείξει μερικά από τα στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση, δίνοντας μια γεύση από το τι περιμένει το κοινό. Το ενδιαφέρον αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας και αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και τις ημέρες λειτουργίας του κέντρου.

Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο στο μουσικό τοπίο της πόλης, φέρνοντας μαζί την ενέργεια και το ταλέντο τεσσάρων αγαπημένων καλλιτεχνών σε ένα μοναδικό συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τις νύχτες της Αθήνας.

Vegas Live Stage: Ηλιάδη-Βελισσάρης-Βέρρα-Ίμβριος ξεκινούν εμφανίσεις

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024