211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς | Τεράστια συγκίνηση στην επετειακή του συναυλία στο Θ. Πέτρας

ο Βασίλης Καρράς σιγκινημενος στην συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλήθος τραγουδιστών συμμετείχε και ο κόσμος ανταπόκριθηκε πέρα από κάθε φαντασία

Ένα μουσικό ταξίδι 40 ετών μάς έχει χαρίσει ο Βασίλης Καρράς, γεμάτο επιτυχίες και μοναδικές αξεπέραστες live στιγμές. Την επέτειο αυτή στη δισκογραφία γιόρτασε φέτος με δύο επετειακές συναυλίες. Η μία πραγματοποιήθηκε πριν λίγοκαιρό στο river Party του Νεστόριου, ενώ η δεύτερη έγινε την Παρασκευή, 1 Σεπτεεμβρίου, στο Θέατρο Πέτρας.

Στη σκηνή, τη βραδιά εκείνη, συνόδευσαν τον σπυδαίο καλλιτέχνη πολλοί διάσημοι τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Για την ακρίβεια στο stage είδαμε ονόματα όπως: ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Μπάμπης Στόκας.

Η συγκεκριμένη συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το κοινό και πάλι κατέκλυσε το θέατρο με την ανταπόκριση να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να τον αποθεώνει για ακόμα μια φορά,  ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την τόσο μεγάλη αγάπη που δέχεται από το κοινό όλες αυτές τις δεκαετίες.

Βασίλης Καρράς

Δες το απόσπασμα όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρια του από τη σύγκινησή του ενώ δήλωσε πως πλέον έχει ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης, ύστερα από αυτή τη μοναδική βραδιά.

 

Βασίλης Καρράς | Στιγμιότυπα από τη μεγάλη του συναυλία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024