211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος: Πότε θα κάνουν κοινή διαδικτυακή συναυλία;

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συναυλία που θα μπορεί να δει κανείς από όπου και αν βρίσκεται

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν τη μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσω live Streaming.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης θα ενώσουν τις φωνές τους και θα μας παρουσιάσουν μία μουσική παράσταση με σκοπό να ακουστεί το ελληνικό τραγούδι σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που η συνύπαρξή τους επί σκηνής μόνο ενθουσιασμό μπορεί να χαρίσει στο κοινό τους. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί το 2011 και 2012, με σειρές εμφανίσεων στη σκηνή του FIX Live και στο Teatro. Δες στο παρακάτω βίντεο το τότε πρόγραμμά τους που είχε πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πλέον, οι δύο καλλιτέχνης, 9 χρόνια αργότερα, ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μία μοναδική βραδιά, που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε έστω διαδικτυακά.

https://www.youtube.com/watch?v=oPQkfh5Nq8M

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος: Πότε θα κάνουν κοινή διαδικτυακή συναυλία;

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024