211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς | «Λύγισε» μιλώντας για τον Παντελίδη

ο Βασίλης Καρράς κλαίει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Late night» του Γιώργου Λιάγκα ο καλλιτέχνης

Καλεσμένος στην εκπομπή «Late night» του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο διατηρούσαν στενή φιλία!

Δες επίσης:  Γιώργος Σαμπάνης – Πάνος Κιάμος | Μαζί στην πίστα του Club 22

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας για τον καλό του φίλο του δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του!  «Ήταν όπως ήμουν εγώ μικρός. Ακριβώς όμως. Τίποτα δεν του έλειπε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως όσο ζούσε ο Παντελής, έκαναν παρέα καθημερινά. «Να είναι καλά εκεί που είναι», συνέχισε συγκινημένος.

Δες επίσης:  Diogenis Studio | Πρεμιέρα για τη λαμπερή Νατάσσα Μποφίλιου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής την περίοδο αυτή ξεκίνησε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Stage Live μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτης! (Δες εδώ τι έγινε στη λαμπερή τους πρεμιέρα). Πρόκειται για ένα σχήμα που θα κατέβει και στην Αθήνα τον Ιανουάριο και θα φιλοξενηθεί στην πίστα της Ιεράς Οδού! Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο! Δες παρακάτω τις δηλώσεις του για τον καλλιτέχνη που έφυγε σύντομα από τη ζωή.

Βασίλης Καρράς | «Λύγισε» μιλώντας για τον Παντελίδη

https://www.youtube.com/watch?v=BtgkjbOGZA8

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024