211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς – Καίτη Γαρμπή: Μαζί στη σκηνή μετά από 24 χρόνια;

Βασίλης Καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θα συνεργαστούν και πάλι οι δύο διάσημοι τραγουδιστές;

Είναι γνωστό πλέον πως ο Βασίλης Καρράς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα αυτό. Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον ίδιο, όμως οι πληροφορίες τον θέλουν να ανεβαίνει φέτος σε πίστα της συμπερωτεύουσας.

Και όπως όλα δείχνουν, όχι μόνος του. Έντονες φήμες θέλουν την καίτη Γαρμπή να συνεργάζεται με τον μεγάλο καλλιτέχνη ύστερα από 24 χρόνια! Για την ακρίβεια, οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί τη σεζόν 1993-94 στο Posidonio, όπου είχαν παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που είχε ξεσηκώσει για τα καλά την αθήνα. Αναμένουμε σύντομα κάποια ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει ή θα ακυρώνει τις φήμες.

Ο Βασίλης Καρράς και οι επετειακές συναυλίες

Φέτος, ο τραγουδιστής κλείνει 40 χρόνια πορείας στην αθηναϊκή διασκέδαση και το γιορτάζει με δύο μεγάλες επετειακές συναυλίες. Η μία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο 39o river party, ενώ η δεύτερη θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Εκεί, θα συμμετέχουν και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες, που θα βρεθούν επί σκηνής για να γιορτάσουν την επέτειο αυτή του τραγουδιστή. Ύστερα από αυτή την εμφάνιση, αναμένουμε την ανακοίνωση των επόμενων εμφανίσεων και να επιβεβαιωθούν ή όχι όλα όσα ακούγονται μέχρι τώρα. Καρράς Γαρμπή θα είναι το επόμενο hot σχήμα;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024