211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Έβαλε «φωτιά» με την εμφάνισή του στο Ακρωτήρι

ο Βασίλης Καρράς τραγουδαει σε πιστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια εκπληκτική βραδιά με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο πλευρό του

Το βράδυ της Κυριακής, ο Βασίλης Καρράς πραγματοποίησε μια μοναδική εμφάνιση στο χώρο του Ακρωτήρι W, ενός από τα πιο αγαπημένα στέκια της καλοκαιρινής Αθήνας. Στα πλαίσια του Sfera Summer Festival, ο καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και μας παρουσίασε μια μοναδική βραδιά αξεπέραστης διασκέδασης.

Έχοντας στο πλευρό του τον μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη, χάρισε μια αξέχαστη βραδιά που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έδωσε το παρών για να τους απολαύσει. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους γεμάτοι ενέργεια και άφησαν την βραδιά πραγματικά αξέχαστοι.

Την ερχόμενη Κυριακή, τη σκυτάλη έρχεται να αναλάβει ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος μέσα από μια μοναδική εμφάνιση στον ίδιο χώρο στα πλαίσια του ίδιου φεστιβάλ. Το τελευταίο είναι φέτος μια πραγματική έκπληξη, αφού από τον χώρο της παραλιακής έχουν περάσει μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο. Νίκος Μακρόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Σαμπάνης είναι μονάχα μερικοί από όσους έχουμε δει. Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι διάσημες παρουσίες που στήριξαν το ιβέντ με την παρουσία τους. Μεταξύ άλλων, με το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών διασκέδασε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Βασίλης Καρράς: Δες στιγμιότυπα από την εμφάνισή του:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024