211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Αργυρός, Ιακωβίδης και Ζευγαρά στο τελευταίο ‘αντίο’

Αργυρός, Ιακωβίδης Ζευγαρά στο τελευταίο 'αντίο' στον βασίλη Καρρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα δήλωσαν στις κάμερες για τον καλλιτέχνη.

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Από το πρωί της Τρίτης 26/12 τον σπουδαίο καλλιτέχνη αποχαιρετά πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, μιας και η σωρός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, το οποίο πήρε παράταση λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου μέχρι το βράδυ.

Αρκετοί συνάδελφοι του τραγουδιστή, που έφυγε στα 70 του χρόνια, έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς η Λένα Ζευγάρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τι δήλωσε η Λένα Ζευγαρά 

«Μια τεράστια απώλεια του λαϊκού τραγουδιού και το κυριότερο για μένα ένας τεράστιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού. Εγώ προσωπικά του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια», δήλωσε η Λένα Ζευγαρά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Τι δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης 

«Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Να είμαστε γεροί και να τον θυμόμαστε. Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά και τον ευχαριστούμε για όλα», είπε από την πλευρά του ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Τους δύο αυτούς καλλιτέχνες βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη σε εμφανίσεις στο τελευταίο διάστημα και έτσι ήταν εύκολο για εκείνους να βρεθούν στον Ιερό Ναό όπου υπάρχει η σωρός τους τραγουδιστή τις τελευταίες μέρες.

Βασίλης Καρράς: Αργυρός, Ιακωβίδης και Ζευγαρά στο τελευταίο ‘αντίο’

 

 

Το κοινό της Αθήνας είχε την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε εμφανίσεις μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα της Ιεράς Οδού, τον χειμώνα 2019 – 2020.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024