211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας: Ξεπέρασε κάθε επιτυχία στο YouTube με 15,5 εκατ. views

ο Βασίλης Δήμας σκεφτεται χαμογελαστος το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το τραγούδι Ραγίζει η καρδιά μου είναι απόλυτο hit!

Ο Βασίλης Δήμας, μπορεί να μετρά χρόνια πορείας στο μουσικό πεντάγραμμο, αλλά φέτος φαίνεται να είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του! Τον περασμένο Ιανουάριο η τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Ραγίζει η καρδιά μου» κυκλοφόρησε και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επιτυχίας! Μεγάλη απόδειξη, οι προβολές του κομματιού στο Youtube που πλέον έχουν ξεπεράσει τα… 15 εκατομμύρια views χαρίζοντάς του ένα νέο ρεκόρ.

Οι συνολικές προβολές του κομματιού, μέσα από όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Youtube, ξεπερνούν τις… 18 εκατομμύρια προβολές! Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης που εκτός από τραγουδιστής είναι και ένας επιτυχημένος συνθέτης, έχοντας μάλιστα γράψει τραγούδια για μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η επιτυχία πλέον για τον Βασίλη συνεχίζεται και στην πίστα του Ποσειδώνιο, όπου πρόσφατα ξεκίνησε εμφανίσεις. Μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τους «Εκείνος κι εκείνος», ο τραγουδιστής γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όντας για πρώτη φορά στο τιμόνι ενός τόσο μεγάλου κέντρου.

Βασίλης Δήμας: Ξεπέρασε κάθε επιτυχία στο YouTube με 15,5 εκατ. views

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024