211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας: Πού συνεχίζει εμφανίσεις κάθε Πέμπτη;

Βασίλης Δήμας αγιονέρι 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βασίλης Δήμας: Τις καθημερινές, ένα νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα 2024 τραβά τα βλέμματα. 

Ένα αγαπημένο νυχτερινό στέκι στην Αθήνα, το Αγιονέρι Περιστέρι, εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα κάθε εβδομάδα. Αν είσαι από τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης τις καθημερινές στην Αθήνα, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείς τις Πέμπτες, καθώς εκεί συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του ο Βασίλης Δήμας.

Εκτός φυσικά από τις Πέμπτες, το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό και τα Σάββατα. Η συνεργασία μετρά πλέον έναν χρόνο ζωής, ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κέντρο, ο οποίος πέρσι τον Οκτώβριο ξεκίνησε για πρώτη φορά εμφανίσεις στον χώρο. Όπως φαίνεται, και αυτόν τον χειμώνα, ο διάσημος τραγουδιστής και δημιουργός θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον χώρο του.

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία με το Αγιονέρι και την υπέροχη ομάδα του από τις 6/10 και κάθε Πέμπτη στο Περιστέρι! Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε παρέα έναν αξέχαστο χειμώνα!», είχε ο καλλιτέχνης για τη νέα του αυτή συνεργασία μέσα από το Instagram του. Δείτε εδώ ποια άλλα νυχτερινά σχήματα είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο. 

Πού συνεχίζει εμφανίσεις κάθε Πέμπτη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024