211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας | Αριθμός – ρεκόρ προβολών για το “Ραγίζει η καρδιά μου”

Βασίλης Δήμας που τραγουδάει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύεις πόσα views έχει

Συνεχίζει την τρελή πορεία επιτυχίας του το τραγούδι “Ραγίζει η καρδιά μου”, που μας σύστησε ο Βασίλης Δήμας τον περασμένο Ιανουάριο.

Το τραγούδι έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιανουάριο και προτού κλείσει έναν χρόνο παρουσίας στο μουσικό στερέωμα έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια προβολές στο youtube! Βρες εδώ τους στίχους του αγαπημένου κομματιού του οποίου την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης ενώ τους στίχους ο Αντρέας Γιατράκος.

Η επιτυχία, παράλληλα, για τον Βασίλη συνεχίζεται και στην πίστα του Ποσειδώνιο, όπου τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε εμφανίσεις. Μαζί με τον Γιάννη Καψάλη (που προστέθηκε αργότερα στο σχήμα), την Κατερίνα Στικούδη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τους «Εκείνος κι εκείνος», ο τραγουδιστής γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όντας για πρώτη φορά στο τιμόνι ενός τόσο μεγάλου κέντρου. Μια μοναδική σεζόν για τον καλλιτέχνη που έχει μονοπωλήσει φέτος τη διασκέδαση στην πρωτεύουσα με ηγείται για πρώτη φορά στην πορεία του ενός τέτοιου σχήματος! Άκουσε ξανά στο παρακάτω βίντεο την μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη που αυτή τη σεζόν έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη και έχει κάνει έναν πραγματικό αριθμό ρεκόρ σε προβολές, ενώ παράλληλα συνεχίζει την ανοδική πορεία!

 

Βασίλης Δήμας | Αριθμός – ρεκόρ προβολών για το “Ραγίζει η καρδιά μου”

ν

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024