211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έπεσε χορεύοντας ζεϊμπέκικο στη σκηνή του River Party

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει viral.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε μια αξέχαστη συναυλία στο φεστιβάλ River Party στην Καστοριά, αλλά αυτή τη φορά το επίκεντρο της προσοχής δεν ήταν μόνο η μουσική του αλλά και ένα απρόοπτο ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του στο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να προσθέσει μια εντυπωσιακή… γυροβολιά στη χορευτική του εμφάνιση. Δυστυχώς, η κίνηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Η περιστροφή τον οδήγησε να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στη σκηνή. Το ατύχημα, παρόλο που ήταν αναπάντεχο, δεν είχε κάποιον τραυματισμό.

Ο τραγουδιστής δεν έχασε την ψυχραιμία του ούτε το χιούμορ του. Με χαλαρή διάθεση, σχολίασε το συμβάν με τη φράση «Γλιστράει» προς το κοινό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητά του να μετατρέπει τις αναποδιές σε ευχάριστες στιγμές. Με τη βοήθεια του κιθαρίστα του, κατάφερε να σηκωθεί γρήγορα και να συνεχίσει την εμφάνισή του, χωρίς να χάσει τον ενθουσιασμό του.

Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει viral. Θεατές κατέγραψαν την πτώση του Παπακωνσταντίνου και το βίντεο δημοσιεύθηκε αμέσως στο TikTok, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Παρά το απρόοπτο, η εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν εντυπωσιακή και επιβεβαίωσε γιατί παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έπεσε χορεύοντας ζεϊμπέκικο στη σκηνή του River Party

@argiris_mi

ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ riverparty kastoria papakostantinou Προφανώς και είναι καθαρά κωμικό οπως γέλασε και ο ίδιος μετα , άπειρο σεβασμό σε έναν καλλιτέχνη όπως ο Βασίλης στα 74 του!

♬ To Zeibekiko Tis Evdokias – Christos Nikolopoulos & Manos Loizos

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024