211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς και Γιώργος Κακοσαίος σε ένα κοινό τραγούδι με τίτλο «Φοιτητές»

Βασίλης Καρράς Γιώργος Κακοσαίος νέο τραγούδι Φοιτητές
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία;

Μια συνεργασία – έκπληξη αναμένεται να δούμε και να ακούσουμε το επόμενο διάστημα, που αναμφίβολα θα κάνει αίσθηση. Ο λόγος για τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά που, αυτή τη φορά, ενώνει τις φωνές και τις δυνάμεις του με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, και μαζί παρουσιάζουν το τραγούδι «Φοιτητές».

Η νέα κυκλοφορεί αναμένεται να μας συστηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαΐου. «Ο Βασίλης Καρράς, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική και ανεπανάληπτη φωνή, μας παρουσιάζει το ντουέτο με τον ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο με τίτλο «Φοιτητές». Το single κυκλοφορεί ψηφιακά την Δευτέρα 30/5 μαζί με music video με την συμμετοχή και των δύο καλλιτεχνών. Ετοιμαστείτε να το τραγουδάμε συνεχώς!», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία μέσα από ένα post, αποκαλύπτοντας αυτή τη νέα συνεργασία.

Τον Γιώργο Κακοσαίο απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις, φέτος, στο Teatro Music Hall, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Βασίλης Καρράς και Γιώργος Κακοσαίος σε ένα κοινό τραγούδι με τίτλο «Φοιτητές»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024